Tukea peruskoululaiselle eri oppiaineissa

Yrjönkatu 15, 00100 Helsinki, Suomi


Hei!
Onko lapsellasi haasteita yhdessä tai useammassa oppiaineessa? Tarjoan yksilöllistä lähiopetusta kaikenikäisille peruskoululaisille oppilaan kotona tai kirjastossa pääkaupunkiseudulla. Voin tarjota palvelua myös vanhemmille henkilöille, jotka tarvitsevat peruskoulutasoista opetusta kyseisistä oppiaineista (esim. ruotsin tai englannin kielen kielioppi).
Oppiaineet: matematiikka, ruotsi, englanti, suomi. Tarvittaessa voin auttaa myös monissa lukuaineissa läksyjen tekemisessä tai kokeeseen kertaamisessa. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti arkipäivisin koulupäivän jälkeen, satunnaisesti mahdollista myös viikonloppuisin. Opetuskielenä on suomi.

Minulla on kannustava ja kärsivällinen opetustyyli. Haasteellisemmissa oppimistilanteissa jaksan kerrata asioita uudestaan ja uudestaan ja annan kiitosta pienistäkin edistysaskeleista. Olen luonteeltani myönteinen, melko rauhallinen ja lempeä, minusta löytyy myös eloisuutta ja iloisuutta.. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja erityispedagogi. Minulla on kokemusta yksityisopetuksesta muutamia vuosia.

Hinnat oppitunnin pituuden mukaan: 54 euroa/45 min, 70 euroa/60 min ja 96 euroa/90 min (alv sisältyy hintoihin). Hintoihin lisätään myös matkakulut: ab-vyöhykkeellä 6 euroa/käynti ja abc-vyöhykkeellä 10 euroa/käynti.
Huom! Hinnat pysyvät samoina opetuskertojen määrästä riippumatta. Hinnoissa huomioitu myös matkoihin ja mahdollinen opetusvalmisteluihin käytettävä aika.
Kysy tarjousta, mikäli oppilaita on samaan aikaan useampi kuin yksi.

Ota yhteyttä, niin pääsemme puhumaan lisää sekä sopimaan mahdollisesta tapaamisesta: [email protected]
Teaching subjects:
Finnish
Swedish
English
Mathematics

Name:
Miia

Phone number:
-

Gender:
Female

Age:
53 years

Type:
Tutor

Hourly asking price:
54 EUR

Created:
September 14, 2021 13:35 (6 days ago)

Updated:
September 17, 2021 11:01 (3 days ago)

Views:
110 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
Finnish tutors
Swedish tutors
English tutors
Mathematics tutors
Tutors in Kerte
Tutors in Kamppi
Tutors in Helsinki
Tutors in Espoo
Tutors in Tarvo
Tutors in Kaisaniemi
Tutors in Hagnäs