Teatteri-ja muskariopetusta tarjolla

Inkilänmäenkatu 22, 70340 Kuopio, Suomi


Hei!
Olen Maria Nikulina ja valmistuin musiikkipedagogiksi Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2019. Olen nykyään yrittäjä ja olen opettanut viulun-ja pianonsoittoa jo kaksi vuotta. Tämän lisäksi osaan ohjata teatteri- ja muskariryhmiä.
Teatteriopetus on tarkoitettu kaikenikäisille, ja ryhmäkoko on max.10 henkilöä. Minimirajaa ei ole. Mikäli ryhmää ei saada kasaan, voin antaa myös teatterin yksilöopetusta, jolloin harjoitellaan erilaisia esiintymistaitoja, kuten puheen pitämistä ja erilaisia rooleja. Samalla kesytetään esiintymisjännitys sekä kehitetään itsevarmuutta ja keskittymistä.
Opetus menee sillä tavalla, että alussa tutustutaan toisiinsa ja keksitään tarina, jossa jokainen saa oma roolin. Opittuaan oman roolin, harjoitellaan vuorovaikutusta muiden roolien kanssa. Se onnistuu myös kuvien avulla.
Koska tämä toiminta on luova, keksitään ihan omia tarinoita, joten riittää että esiintymisiin tarvitaan oma naamiaisasu. Muut asiat sovitaan erikseen.
Muskaria opetan kaikille alle kouluikäisille lapsille. Ryhmäkoko on max.10, minimille ei rajaa. Jos ryhmää ei synny, voin antaa yksilöopetusta, josta sovitaan erikseen.
Oppitunnilla lauletaan, leikitään, soitetaan ja tanssitaan.
Annan opetusta kotona. Opetukset tapahtuvat päivä-ja ilta-aikaan, ja voin opettaa ympäri vuoden, sillä tiettyä hakuaikaa ei ole.
Hinnat, tuntien kestot yms.sovitaan erikseen. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä, niin kerron tarkemmin.

 

☎   0468110234

Teaching subjects:
Arts

Name:
Maria Nikulina

Phone number:
0468110234

Gender:
Female

Age:
26 years

Type:
Tutor

Hourly asking price:
20 EUR

Created:
May 7, 2021 20:57 (1 month ago)

Updated:
May 9, 2021 20:43 (1 month ago)

Views:
173 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
Arts tutors
Tutors in Kuopio
Tutors in Kulppio
Tutors in Peipposenrinne
Tutors in Rahusenkangas