Suomen kielen yksityisopetusta tarjolla!

Lasipalatsi, 00100 Helsinki, Suomi


Hei!

Tarjoan suomen kielen opetusta sinulle, joka haluat oppia suomea toisena tai vieraana kielenä tai parantaa kielitaitoasi. Tunnit voidaan pitää etänä tai esim. kirjastossa Helsingissä arkena klo 17–21 kerran viikossa tai harvemmin. Yhden tunnin (60 minuuttia) hinta on 50 euroa. 90 minuuttia maksaa 70 euroa.

Opetus sopii sinulle, jos olet yli 15-vuotias ja kielitaitosi on tällä hetkellä tasolla 0–B1.2 tai YKI 3 tai alle. Opetus pidetään suomeksi, mutta englantia voidaan käyttää apukielenä. Osaan myös saksaa ja jonkin verran ruotsia.

Olen valmistunut suomen kielen / äidinkielen ja kirjallisuuden aineenopettajaksi Turun yliopistosta ja työskennellyt suomen kielen opettajana ammattikoulussa noin seitsemän vuotta. Yksityisopetusta olen antanut vuoden verran, ja nyt minulla olisi tilaa uudelle opiskelijalle. Opettajana olen empaattinen, kärsivällinen, rauhallinen ja selkeä.

Voimme harjoitella kaikkia kielen osa-alueita: puhumista, kirjoittamista, lukemista, kuullun ymmärtämistä, kielioppia ja sanastoa. Lisäksi minulla on kokemusta työelämätaitojen, opiskelutaitojen, yrittäjyyden, suomalaisen kulttuurin ja digitaitojen opetuksesta nuorille ja aikuisille opiskelijoille. Kehitän ja etsin jatkuvasti uutta oppimateriaalia ja voimme suunnitella opetuksen niin, että se sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Koska käyn kokopäivätöissä, tilaa on vain yhdelle tai korkeintaan kahdelle opiskelijalle kerrallaan. Toimi siis nopeasti! Ota yhteyttä sähköpostilla [email protected] ja kartoitetaan yhdessä, miten voisimme parhaiten kehittää kielitaitoasi! Voit kirjoittaa minulle suomeksi tai englanniksi.
Teaching subjects:
Finnish

Name:
Marikki Huida

Phone number:
-

Gender:
Female

Age:
34 years

Type:
Tutor

Remote learning availability:
Yes

Hourly asking price:
50 EUR

Created:
Monday, August 28, 2023 at 8:49 PM
(1 month ago)

Updated:
Monday, August 28, 2023 at 8:52 PM
(1 month ago)

Views:
265 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
Finnish tutors
Tutors in Kluuvi
Tutors in Kerte
Tutors in Kamppi
Tutors in Helsinki
Tutors in Espoo
Tutors in Tarvo
Tutors in Kaisaniemi
Tutors in Hagnäs