S2 SUOMEA

Sköldargårdintie 4, 10620 Raasepori, Suomi


Hei, suomen kielen opetusta sinulle, joka haluat oppia suomea toisena tai vieraana kielenä tai parantaa kielitaitoasi. Tunnit voidaan pitää etänä tai esim. Tammisaaren kirjastossa Yhden tunnin (60 minuuttia) hinta on 50 euroa. 90 minuuttia maksaa 70 euroa.

Opetus sopii sinulle, jos olet yli 15-vuotias ja kielitaitosi on tällä hetkellä alkeis- tai keskitasolla. Opetus pidetään suomeksi, mutta englantia ja ruotsia voidaan käyttää apukielenä.

Olen työskennellyt suomen kielen opettajana ammattikoulussa, MKKssa, yksityisessä koulussa . Yksityisopetusta olen antanut vuosia ,nyt minulla olisi tilaa uusille opiskelijoille. Opettajana olen empaattinen, kärsivällinen, rauhallinen ja selkeä.

Voimme harjoitella kaikkia kielen osa-alueita: puhumista, kirjoittamista, lukemista, kuullun ymmärtämistä, kielioppia ja sanastoa. Lisäksi minulla on kokemusta työelämän suomen, asiakaspalvelua suomeksi sekä ravintola-alan s2 opetuksesta nuorille ja aikuisille opiskelijoille. Kehitän ja etsin jatkuvasti uutta oppimateriaalia ja voimme suunnitella opetuksen niin, että se sopii juuri sinun tarpeisiisi. Ota yhteyttä sähköpostilla [email protected] ja kartoitetaan yhdessä, miten voisimme parhaiten kehittää kielitaitoasi! Voit kirjoittaa minulle suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

 

☎   0445557877






Teaching subjects:
Finnish

Name:
Tea Hertell

Phone number:
0445557877

Gender:
Female

Age:
56 years

Type:
Tutor

Remote learning availability:
Yes

Hourly asking price:
50 EUR

Created:
Tuesday, November 28, 2023 at 4:50 PM
(5 months ago)

Updated:
Tuesday, November 28, 2023 at 4:50 PM
(5 months ago)

Views:
508 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
Finnish tutors
Tutors in Västerby
Tutors in Salo
Tutors in Raseborg
Tutors in Pohja