Ruotsin kieltä tehokkaasti peruskoululaisille ja lukiolaisille

Kauppalankuja 5, 00320 Helsinki, Suomi


Tjena och välkommen att läsa svenska med mig.

Nyt on tarjolla laadukasta ja pitkällä työkokemuksella olevaa lisäopetusta peruskoulun oppilaille ja lukiolaisille. Olen työskennellyt peruskoulussa (ala-aste ja yläaste) ja lukiossa, sekä vetänyt yksityispuolella peruskoululaisille ja lukiolaisille kursseja isommissa ja pienemmissä ryhmissä ennen kokeita/ kurssikokeita/ yo-kokeita. Mutta myös yksittäisiä oppilaita/ oppilaspareja olen opettanut muutaman tunnin tai pidemmän jakson, jos ruotsin opiskelussa on ollut vaikeuksia tai on halunnut parantaa muutoin numeroita. Palaute on ollut kiitettävää: numero on parantunut tai yo-koe on mennyt läpi tai sen arvosana on saatu paremmaksi kuin aluksi on ajateltukaan.

Olen ollut aktiivisesti mukana Suomen ruotsinopettajat ry toiminnassa ja sitä kautta päässyt mukaan tekemään oppikirjoja ja muuta opetusmateriaalia. Olen tekemässä parhaillaan peruskoulun ruotsin päättökoetta ja olen ollut myös YTL:n sensori monta vuotta.

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, miten voin parhaiten auttaa Sinua. Hinta on 50 euroa/ tunti. Voit myös ottaa yhden kaverisi mukaan, joten kustannukset jakautuvat silloin kahdelle.

 

☎   0505953787Teaching subjects:
Swedish

Name:
Juha

Phone number:
0505953787

Gender:
Male

Age:
57 years

Type:
Tutor

Hourly asking price:
50 EUR

Created:
August 11, 2020 10:25 (1 month ago)

Updated:
September 21, 2020 11:13 (5 days ago)

Views:
199 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
Swedish tutors
Tutors in Pirkkola
Tutors in Kerte
Tutors in Helsinki
Tutors in Haga
Tutors in Haaga
Tutors in Espoo
Tutors in Etelä-Haaga
Tutors in Kivihaka
Tutors in Tarvo
Tutors in Pikku-Huopalahti