Ruotsin ja englannin etäopetusta matalalla kynnyksellä

Elielinaukio, 00100 Helsinki, Finland


Hei kaikki!

Olen 20-vuotias Helsingin yliopiston opiskelija, opiskelen Pohjoismasia kieliä, pääaineenani on ruotsi toisena kotimaisena kielenä. Olen suomenkielinen mutta opiskelen ruotsiksi, puhun myös sujuvasti englantia ja venäjää. Ihmisenä olen rento ja positiivinen, mutta myös tarkka ja luotettava.

Itse olen viihtynyt ruotsin ja englannin oppitunneilla, minkä takia haluaisin tehdä kielten opetuksesta viihtyisää myös muille. Unelmoin opettajan ammatista, minkä takia olen ruvennut opettamaan jo yliopistossa opiskellessani. Nyt minulla on vuoden mittainen kokemus yksityisopettajana: olen opettanut kieliä sekä aikuisille että lapsille. Lasten kanssa työskentelystä minulla on suurempaakin kokemusta, muun muassa olen toiminut kuukauden ajan ohjaajana lapsille tarkoitetussa kesäkoulussa, Virossa, kesällä 2023.

Opettajana sovellan oppitunti vastaamaan jokaisen opiskelijan tarpeita. Osaan selilttää vaikeita asioita helpolla tavalla. Opetuksessani käytän Quizlet sanakortteja ja muita sähköisiä oppimateriaaleja. Jos opiskelijan tavoiteena on puhetaitojensa parantaminen, niin voin olla kannustavana puhekumppanina, jotta opiskelija saisi varmuutta puheeseen. Avustan mielelläni myös esimerkiksi kotitehtävien teossa ja kouluesseiden kirjoittamisessa sekä B-ruotsin että A-ruotsin oppimäärässä, samoin myös kouluenglannin parissa. Uskon onnistuneeni opettajana, jos saan opiskelijan pitämään oppimastaan kielestä hieman enemmän ja onnistumaan siinä aikaisempaa paremmin.

Opetan ainoastaan etänä ja olenkin todennut sen olevan hyvä opetustapa. Annan opetusta esimerkiksi Googlen Meet -sovelluksen tai Skype-sovelluksen kautta. Minulla on hyvät etäyhteislaitteet ja osaan neuvoa myös oppilasta omien laitteidensa käytöstä. Minuun voi olla rohkeasti yhteydessä vaikka sähköpostilla ja vastaan mielelläni kaikkiin lisäkysymyksiin!

 

☎   +358440526682





Teaching subjects:
Swedish
English

Name:
Eeva

Phone number:
+358440526682

Gender:
Female

Age:
20 years

Type:
Tutor

Remote learning availability:
Yes

Hourly asking price:
15 EUR

Created:
Friday, January 5, 2024 at 6:56 PM
(3 months ago)

Updated:
Friday, January 5, 2024 at 7:56 PM
(3 months ago)

Views:
487 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
Swedish tutors
English tutors
Tutors in Kluuvi
Tutors in Kerte
Tutors in Kamppi
Tutors in Helsinki
Tutors in Espoo
Tutors in Tarvo
Tutors in Kaisaniemi
Tutors in Hagnäs