Parannan matematiikan vaikeuden

Urho Kekkosen katu 6, 00100 Helsinki, Suomi


Hei,

olen erityispedagogiikan opiskelija Helsingin Yliopistosta ja opetan matematiikkaa. Minulla on omakohtaisia kokemuksia oppimisvaikeuksien selättämisestä. Olin lukioon asti luokkani huonoin oppilas, minkä jälkeen olin Varsovan lääketieteellisessä vuosikurssini paras opiskelija. Sen jälkeen oppimisvaikeuksien parantamisesta on tullut intohimoni.

Eroan muista opettajista erityispedagogisella osaamisellani ja kokemuksellani, jonka olen saanut opettamalla vuodesta 2014 lähtien. Pystyn auttamaan oppilaita, joille matematiikan oppiminen on hyvin vaikeaa ja turhauttavaa. Saan selkeästi parempia tuloksia kuin erityisopettajat yleensä, koska käytän eri menetelmiä. Olen keskittynyt ainostaan matematiikan oppimisvaikeuden kuntouttamiseen ja olen Helsingin yliopiston lisäksi kouluttautunut laajasti ulkomaalaisten yliopistojen kursseilla. Lisäksi oma taustani on auttanut minua yllättävän paljon työssäni. Pystyn ymmärtämään oppilaan turhautumista, tunnelukkoja ja auttaa myös niiden kanssa.

Olen oppilaiden opettamisen lisäksi myös kouluttanut (/luennoinut) Helsingin Yliopistolla aiheeseen liittyen.

Mikäli lapsellasi on vaikeuksia saada esim. viikkotehtäviä tehtyä, voin auttaa niiden kanssa ja opettaa tällä hetkellä läpikäytävää aihealuetta.

Tutustumiskäynti on -50%, kesto 2h, hinta 60€ (etänä). Tervetuloa myös seuraamaan tutustumiskäyntiä niin näet millä tavoin opetan =)
T. Tex Suchodolski

 

☎   0402572960


Teaching subjects:
Mathematics

Name:
Tex Suchodolski

Phone number:
0402572960

Gender:
Male

Age:
26 years

Type:
Tutor

Hourly asking price:
60 EUR

Created:
April 16, 2020 19:42 (1 month ago)

Updated:
April 17, 2020 12:47 (1 month ago)

Views:
420 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
Mathematics tutors
Tutors in Lapinlahti
Tutors in Kluuvi
Tutors in Kerte
Tutors in Kamppi
Tutors in Helsinki
Tutors in Etu-Töölö
Tutors in Espoo
Tutors in Tarvo
Tutors in Kaisaniemi