Musiikkiterapiaa

Yli-Huikkaantie 51, 33560 Tampere, Suomi


Yleisimpiä muusikoiden kohtaamia vaikeuksia ovat itsetunto-ongelmat ja mielen luomat, usein kuvitteelliset esteet. Usein soittajat keskittyvät arvioimaan itseään ulkopuolelta tulevien arvoasetelmien mukaan, mikä vaikeuttaa rehellistä itseilmaisua.

Musiikkiterapia avaa juuri tämänkaltaisia musiikillisia lukkoja ohjatusti. Tapaamisissa kyse ei ole esimerkiksi tekniikan parantamisesta, vaan keskitymme sinuun muusikkona, mikä puolestaan johtaa luonnollisen itseilmaisusi kehittymiseen.

Musiikkiterapiassa käytän menetelmänä ohjattua meditaatiota, mikä auttaa kohdistamaan huomiosi soittamiseen antautuen itseilmaisulle. Tämä helpottaa yhteyden muodostamista itseesi.

Tämä yhteys itseen vaikuttaa suoraan siihen, kuinka kykenet ilmaisemaan itseäsi sekä olemaan yhteydessä läheisiisi, yleisöön ja muihin päivittäin kohtaamasi ihmisiin.

Avaamme keskustelun kautta perussyitä, jotka estävät sinua olemasta sellainen muusikko/soittaja/ihminen joka haluat olla, minkä lisäksi etsimme tapoja löytää uusia näkökulmia tällä hetkellä kohtaamiisi ongelmiin.

MINUSTA:
Koulutukseltani olen muusikko ja musiikkikasvatuksen maisteri. Pidän erityisesti kitaransoitosta, jota olen harrastanut yli 20 vuotta. Meditaatio- ja läsnäoloharjoituksia olen tehnyt reilun vuosikymmenen ajan. Emotionaalisten lukkojen purkaminen ja niiden juurisyiden selvittäminen on minulle arkipäivää niin työssäni kuin sen ulkopuolella.

Terapiassa käytettävä soitin on kitara, mutta metodi soveltuu käytettäväksi minkä tahansa instrumentin kanssa.

Lämpimästi tervetuloa!


Hinnasto:
90€/ 60 minuuttia

 

☎   0443336681





Teaching subjects:
Music
Arts
Other subjects

Name:
Kirsi Kujala

Phone number:
0443336681

Gender:
Female

Age:
37 years

Type:
Tutor

Remote learning availability:
Yes

Hourly asking price:
90 EUR

Created:
Thursday, April 27, 2023 at 1:40 PM
(11 months ago)

Updated:
Sunday, August 20, 2023 at 12:30 PM
(7 months ago)

Views:
923 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
Music tutors
Arts tutors
Other subject tutors
Tutors in Ruotula
Tutors in Tampere
Tutors in Tamare
Tutors in Messukylä
Tutors in Hakametsä
Tutors in Kissanmaa
Tutors in Huikas