Matematiikan kuntouttavaa opetusta vuosiluokille 1-6

Tampere


Tarjoan matematiikan kuntouttavaa yksityisopetusta sekä oppimisvaikeuksien syitä kartoittavaa testausta (sis. kirjallisen lausunnon) matematiikan oppimisvaikeuksista kärsiville lapsille. Pääasiallinen kohderyhmäni ovat alakouluikäiset lapset.

Kuntouttavan opetuksen tavoitteena on aritmetiikan perusasioiden opiskelu ja vahvistaminen siten, että oppilas kykenee jatkossa etenemään matematiikassa ilman vahvaa tukea. Kuntouttava opetus sisältää perusaritmetiikan oppisisällöt vuosiluokilta 1-4. Kuntouttava opetus alkaa aina oppilaan taitojen kartoittamisella, mikä määrittää opetuksen lähtötason. Kuntouttavan opetukseen tavoitteena ei ole antaa tukiopetusta yksittäisissä oppisisällöissä, vaan vahvistaa ja varmistaa aritmetiikan ydinsisältöjen hallinta myöhempää sovellusta varten.

Olen koulutukseltani erityisluokanopettaja ja lisäksi olen suorittanut Matikkaluotsi-koulutuksen. Olen soveltanut ja kouluttanut kuntouttavia matematiikan opetusmenetelmiä jo kahdeksan vuoden ajan. Erityisluokanopettajana olen toiminut yli 10 vuotta.

Opetuspaikka voidaan sopia erikseen. Matkakulut kuuluvat hintaan Tampereen kaupunkialueella (max. 6km keskustasta). Voimme toteuttaa opetusta myös esim. kirjastoissa.

Hinta sisältää alvin (24%).

 

☎   0503229702






Teaching subjects:
Mathematics

Name:
Hanna Paanala

Phone number:
0503229702

Gender:
Female

Age:
37 years

Type:
Tutor

Hourly asking price:
70 EUR

Created:
Saturday, March 9, 2024 at 9:02 PM
(1 month ago)

Updated:
Saturday, March 9, 2024 at 9:02 PM
(1 month ago)

Views:
289 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
Mathematics tutors
Tutors in Ylöjärvi
Tutors in Tampere
Tutors in Tamare
Tutors in Niemi