Matemaatikko tarjoaa laadukasta etäopetusta

Palkisentie 52, 96100 Rovaniemi, Finland


Olen kuopiolainen matemaatikko. Olen työskennellyt tutkijana ja yksityisopettajana. Koulutukseni on filosofian maisteri. Pedagogista pätevyyttä minulla ei ole, mutta opiskelen sitä Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Annan etäopetusta ja matematiikan neuvontaa peruskoulusta yliopistoon. Oppilaani ovat saaneet hyviä arvosanoja ja paraneet merkittävästi osaamistaan yksityisopetuksessani. Voin opettaa eri oppiaineita seuraavilla tasoilla:

- Matematiikka: Tutkijataso, valmistunut algebran ja topologian linjalta. Olen opettanut koululaisia, lukiolaisia ja aikuisopiskelijoita aina gradun tekemiseen asti. Myös abikursseja ja kilpailumatematiikan valmennusta voin tehdä.
- Fysiikka: Käynyt lukion laajan fysiikan.
- Tilastotiede: Yliopistossa perusopintoja ja soveltanut tilastotiedettä työelämässä ohjelmointiin.
- Tietojenkäsittelytiede: Laaja sivuaineapprobatur. Tutuimmat ympäristöt ja kielet ovat Ubuntu, Linux Mint, Python, Sagemath, Java, C# ja hieman R:ää. Käytän avoimen lähdekoodin ohjelmistoja. Pystyn opettamaan ohjelmoinnin perusteita.

Olen opettanut sekä lapsia, nuoria että aikuisia. Opetusmenetelmäni on, että haluan saada oppilaani oppimaan ja sisäistämään asiat kunnolla. Opetan laadukkaasti ja haluan, että oppilaille muodostuu vahva perusosaaminen, jonka päälle on hyvä rakentaa tietoja ja taitoja. Pystyn neuvomaan tietokonesovelluksilla, esimerkiksi Skypellä, Whatsappilla tai sähköpostilla.

Toimin sovitellulla päivärahalla, ja käytän kevytyrittäjäpalvelua Ukko. Myös tilisiirrolla tai Mobilepayllä tapahtuva maksaminen on mahdollista.

Tuntien peruutukset vähintään vuorokautta ennen. Alle vuorokausi opetustapahtumasta tehdystä peruutuksesta peritään puolet tuntihinnasta + laskutuskulut.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää siitä, miten voin auttaa juuri sinua!

Kotisivuni on osoitteessa https://jaakkojseppala.github.io/

 

☎   0505914199

Teaching subjects:
Mathematics
Statistics
Computers

Name:
Jaakko Seppälä

Phone number:
0505914199

Gender:
Male

Age:
37 years

Type:
Tutor

Hourly asking price:
30 EUR

Created:
May 8, 2020 17:16 (1 month ago)

Updated:
July 3, 2020 20:05 (1 day ago)

Views:
322 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
Mathematics tutors
Statistics tutors
Computers tutors
Tutors in Rovaniemi
Tutors in Pienaniemi
Tutors in Ounasjoki
Tutors in Lappi
Tutors in Oravaniemi