Matemaatikko tarjoaa laadukasta etäopetusta

Kiertokatu 2, 53850 Lappeenranta, Finland


Olen kuopiolainen matemaatikko. Olen työskennellyt tutkijana ja yksityisopettajana. Koulutukseni on filosofian maisteri. Pedagogista pätevyyttä minulla ei ole. Annan etäopetusta ja matematiikan neuvontaa peruskoulusta yliopistoon. Oppilaani ovat saaneet hyviä arvosanoja ja paraneet merkittävästi osaamistaan yksityisopetuksessani. Voin opettaa eri oppiaineita seuraavilla tasoilla:

- Matematiikka: Tutkijataso, valmistunut algebran ja topologian linjalta. Olen opettanut koululaisia, lukiolaisia ja aikuisopiskelijoita aina gradun tekemiseen asti. Myös abikursseja voin tehdä.
- Fysiikka: Käynyt lukion laajan fysiikan.
- Tilastotiede: Yliopistossa perusopintoja ja soveltanut tilastotiedettä työelämässä ohjelmointiin.
- Tietojenkäsittelytiede: Laaja sivuaineapprobatur. Tutuimmat ympäristöt ja kielet ovat Ubuntu, Linux Mint, Python, Sagemath, Java, C# ja hieman R:ää. Käytän avoimen lähdekoodin ohjelmistoja. Pystyn opettamaan ohjelmoinnin perusteita.

Olen opettanut sekä lapsia, nuoria että aikuisia. Opetusmenetelmäni on, että haluan saada oppilaani oppimaan ja sisäistämään asiat kunnolla. Opetan laadukkaasti ja haluan, että oppilaille muodostuu vahva perusosaaminen, jonka päälle on hyvä rakentaa tietoja ja taitoja. Pystyn neuvomaan tietokonesovelluksilla, esimerkiksi Skypellä, Whatsappilla tai sähköpostilla.

Toimin sovitellulla päivärahalla, ja käytän kevytyrittäjäpalvelua Ukko. Myös tilisiirrolla tai Mobilepayllä tapahtuva maksaminen on mahdollista. Koska en kuulu ennakkoperintärekisteriin, on maksajan huolehdittava tällöin tulorekisteri-ilmoituksesta.

Tuntien peruutukset vähintään vuorokautta ennen. Alle vuorokausi opetustapahtumasta tehdystä peruutuksesta peritään puolet tuntihinnasta + laskutuskulut.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää siitä, miten voin auttaa juuri sinua!

Kotisivuni on osoitteessa https://jaakkojseppala.github.io/

 

☎   0505914199

Teaching subjects:
Mathematics
Physics
Statistics
Computers

Name:
Jaakko Seppälä

Phone number:
0505914199

Gender:
Male

Age:
37 years

Type:
Tutor

Hourly asking price:
25 EUR

Created:
April 20, 2020 23:09 (1 month ago)

Updated:
May 8, 2020 16:43 (16 days ago)

Views:
309 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
Mathematics tutors
Physics tutors
Statistics tutors
Computers tutors
Tutors in Uus-Lavola
Tutors in Lappeenranta
Tutors in Skinnarila
Tutors in Sammonlahti
Tutors in Lamminranta