Matemaatikko tarjoaa laadukasta etäopetusta

Neulaskatu 4, 33820 Tampere, Finland


Olen kuopiolainen matemaatikko. Olen työskennellyt tutkijana ja yksityisopettajana. Koulutukseni on filosofian maisteri. Pedagogista pätevyyttä minulla ei ole, mutta opiskelen sitä Jyväskylän ammattikorkekoulussa. Annan etäopetusta ja matematiikan neuvontaa yliopistoon. Oppilaani ovat saaneet hyviä arvosanoja ja paraneet merkittävästi osaamistaan yksityisopetuksessani. Voin opettaa eri oppiaineita seuraavilla tasoilla:

- Matematiikka: Tutkijataso, valmistunut algebran ja topologian linjalta. Olen opettanut koululaisia, lukiolaisia ja aikuisopiskelijoita aina gradun tekemiseen asti. Myös abikursseja ja kilpailumatematiikkaan liittyvää valmennusta voin tehdä.
- Fysiikka: Käynyt lukion laajan fysiikan.
- Tilastotiede: Yliopistossa perusopintoja ja soveltanut tilastotiedettä työelämässä ohjelmointiin.
- Tietojenkäsittelytiede: Laaja sivuaineapprobatur. Tutuimmat ympäristöt ja kielet ovat Ubuntu, Linux Mint, Python, Sagemath, Java, C# ja hieman R:ää. Käytän avoimen lähdekoodin ohjelmistoja. Pystyn opettamaan ohjelmoinnin perusteita.

Olen opettanut sekä lapsia, nuoria että aikuisia. Opetusmenetelmäni on, että haluan saada oppilaani oppimaan ja sisäistämään asiat kunnolla. Opetan laadukkaasti ja haluan, että oppilaille muodostuu vahva perusosaaminen, jonka päälle on hyvä rakentaa tietoja ja taitoja. Pystyn neuvomaan tietokonesovelluksilla, esimerkiksi Skypellä, Whatsappilla tai sähköpostilla.

Toimin sovitellulla päivärahalla, ja käytän kevytyrittäjäpalvelua Ukko. Myös tilisiirrolla tai Mobilepayllä tapahtuva laskutus on mahdollista.

Tuntien peruutukset vähintään vuorokautta ennen. Alle vuorokausi opetustapahtumasta tehdystä peruutuksesta peritään puolet tuntihinnasta + laskutuskulut.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää siitä, miten voin auttaa juuri sinua!

 

☎   0505914199

Teaching subjects:
Mathematics
Statistics
Computers

Name:
Jaakko Seppälä

Phone number:
0505914199

Gender:
Male

Age:
37 years

Type:
Tutor

Hourly asking price:
30 EUR

Created:
April 20, 2020 20:25 (3 months ago)

Updated:
July 3, 2020 20:02 (1 month ago)

Views:
752 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
Mathematics tutors
Statistics tutors
Computers tutors
Tutors in Tampere
Tutors in Tamare
Tutors in Hervanta
Tutors in Hallila
Tutors in Lukonmäki
Tutors in Korkinmäki
Tutors in Muotiala
Tutors in Turtola