Matemaatikko tarjoaa laadukasta ja innostavaa etäopetusta

Neulaskatu 4, 33820 Tampere, Finland


Hei,

Olen Jaakko, jyväskyläläinen matemaatikko FM, yksityisopettaja. Olen kiinnostunut oppimisesta. Matematiikan ja sen opettaminen on ollut minulle aina intohimo, joten haluan opettaa sitä muillekin. Minulle on tärkeää, että kuuntelen asiakastani ja palvelen heitä mahdollisimman hyvin.

Tarjoan tukiopetusta matematiikassa laaja-alaisesti peruskoulusta korkeakoulutasolle. Opetan sekä lapsia että aikuisia. Tarjoan tukiopetusta matematiikassa laaja-alaisesti peruskoulusta korkeakoulutasolle.

Opetuksen lähtökohta on oppilaan yksilöllinen oppiminen ja tavoitteiden saavuttaminen. Opetus suunnitellaan aina oppilaan lähtökohdat ja toiveet huomioiden. Oppilaani ovat parantaneet merkittävästi arvosanojaan ja saavuttaneet tavoitteitaan.

Tarjoan etäopetuksena käyttäen Jitsiä.

Opiskelen pedagogisia opintoja sekä lasten ja nuorten psyykkistä kehitystä Alkio-opistossa. Annan opetusta seuraavilla tasoilla:

Matematiikka: Osaan hyvin matematiikka laudatur-kursseihin asti tarjoan laaja-alaisesti opetusta matemaattiseen ongelmanratkaisuun ja oppimisvaikeuksiin. Minulta saa tukiopetusta perusopetuksen lisäksi esimerkiksi pääsykokeisiin, ylioppilaskirjoituksiin ja lopputyöhön. Minulle voi myös lähettää tehtäviä, joihin voin tehdä esimerkkiratkaisuja.

Fysiikka: Pystyn neuvomaan lukion laajan fysiikan asiasisällöt täyttäviä tehtäviä.

Tilastotiede: Olen opiskellut tilastotieteen perusopinnot.

Tietojenkäsittelytiede: Olen opiskellut laajan sivuaineapprobaturin. Pystyn opettamaan ammattimaisesti Pythonia. Olen soveltanut tilastotiedettä ohjelmointiin ja erikoistunut mallintamiseen. Käytän avoimen lähdekoodin ohjelmistoja.

Jäikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan, miten voin auttaa juuri Sinua! Kotisivuiltani osoitteesta https://jaakkojseppala.fi/ löytyy ajankohtainen hinnasto, maksutavat sekä tietoa osaamisestani ja palautetta opetuksestani. Otetaan yhdessä asiat haltuun!

 

☎   0505914199





Teaching subjects:
Mathematics
Physics
Computers

Name:
Jaakko Seppälä

Phone number:
0505914199

Gender:
Male

Age:
40 years

Type:
Tutor

Remote learning availability:
Yes

Hourly asking price:
25 EUR

Created:
Monday, April 20, 2020 at 8:25 PM
(3 years ago)

Updated:
Thursday, April 13, 2023 at 9:30 PM
(11 months ago)

Views:
4681 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
Mathematics tutors
Physics tutors
Computers tutors
Tutors in Tampere
Tutors in Tamare
Tutors in Hervanta
Tutors in Hallila
Tutors in Lukonmäki
Tutors in Korkinmäki
Tutors in Muotiala
Tutors in Turtola