Lukiotason fysiikan ja matematiikan opetusta zoomissa

Lapintie 18 B 29, 33100 Tampere, Finland


Tarjoan lukion pitkän ja lyhyen matematiikan ja fysiikan yksityisopetusta. Minulla on 9 vuoden opetuskokemus yksityisopetuksesta ja valmennuskurssiopetuksesta. Olen valmentanut niin nuoria kuin aikuisiakin ylioppilaskirjoituksiin, dia-pääsykokeisiin, lääkiksen pääsykokeisiin ja amk-tekniikan pääsykokeisiin. Olen aiemmin opiskellut kolme vuotta fysiikan aineenopettajan koulutusohjelmassa, mutta olen päätynyt lopulta opiskelemaan prosessi-insinööriksi.

Tutkimusten mukaan käsillä tekeminen aktivoi laajempia alueita aivoista ja parantaa näin oppimista. Siksi tunneillani tehtävät tehdään ensisijaisesti vanhaan tapaan kynällä, paperilla, viivottimella, astelevyllä ja harpilla. Lukio-opintoja kerratessa voidaan osa ajasta käyttää sähköisen ylioppilaskirjoituksen tekniikoiden harjoitteluun. Tärkeintä on, että matematiikan ja fysiikan opiskelu on mielekästä ja minun opetuksessani opiskellaan ensisijaisesti elämää varten. Tämän lähestymistavan sivutuotteena on tyypillisesti myös arvosanojen nousu. Opetukseeni sisältyy aina kotitehtäviä ja tehtäviä kannattaakin tehdä niin paljon kuin aikaa ja jaksamista riittää, sillä itse tekeminen on lopulta avain oppmiseen.

Yhden opetuskerran pituus on 90 minuuttia. Tarvitset web-kameran kasvokkain tapahtuvaa juttelua varten. Läppärin tai tabletin oma kamera käy. Lisäksi tarvitset toisen ns. "vihkokameran" kuvaamaan työskentelyäsi. Tähän käy periaatteessa kännykkäkamera, jos saat kännykän aseteltua jonkinlaiseen telineeseen tai vastaavaan niin, että kuvasta saa hyvin selvää. Muita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi erillinen web-kamera tai dokumenttikamera.

Hinta 60 €/90 min (40 €/h)

Tiedustelut 044 943 4754 tai alla olevalla lomakkeella.

Katso myös nettisivuni: jarnontunnit.com

 

☎   044 943 4754


Teaching subjects:
Mathematics
Physics

Name:
Jarno Parviainen

Phone number:
044 943 4754

Gender:
Male

Age:
33 years

Type:
Tutor

Remote learning availability:
Yes

Hourly asking price:
40 EUR

Created:
March 11, 2021 18:43 (1 month ago)

Updated:
March 11, 2021 21:41 (1 month ago)

Views:
196 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
Mathematics tutors
Physics tutors
Tutors in Tampere
Tutors in Tampella
Tutors in Tamare
Tutors in Lapinniemi
Tutors in Kyttälä
Tutors in Viinikka
Tutors in Ratina