Lukiotason fysiikan ja matematiikan etäopetusta. Huom! Kesä-elokuun tunnit –15%

Kenttätie 4, 90100 Oulu, Finlandia


Tarjoan lukion pitkän ja lyhyen matematiikan ja fysiikan yksityisopetusta. Minulla on 9 vuoden opetuskokemus yksityisopetuksesta ja valmennuskurssiopetuksesta. Olen valmentanut niin nuoria kuin aikuisiakin ylioppilaskirjoituksiin, dia-pääsykokeisiin, lääkiksen pääsykokeisiin ja amk-tekniikan pääsykokeisiin. Olen aiemmin opiskellut kolme vuotta fysiikan aineenopettajan koulutusohjelmassa, mutta olen päätynyt lopulta opiskelemaan prosessi-insinööriksi.

Tutkimusten mukaan käsillä tekeminen aktivoi laajempia alueita aivoista ja parantaa näin oppimista. Siksi tunneillani tehtävät tehdään ensisijaisesti vanhaan tapaan kynällä, paperilla, viivottimella, astelevyllä ja harpilla. Lukio-opintoja kerratessa voidaan osa ajasta käyttää sähköisen ylioppilaskirjoituksen tekniikoiden harjoitteluun. Tärkeintä on, että matematiikan ja fysiikan opiskelu on mielekästä ja minun opetuksessani opiskellaan ensisijaisesti elämää varten. Tämän lähestymistavan sivutuotteena on tyypillisesti myös arvosanojen nousu. Opetukseeni sisältyy aina kotitehtäviä ja tehtäviä kannattaakin tehdä niin paljon kuin aikaa ja jaksamista riittää, sillä itse tekeminen on lopulta avain oppmiseen.

Yhden opetuskerran pituus on 90 minuuttia. Tarvitset web-kameran kasvokkain tapahtuvaa juttelua varten. Ylimääräinen web-kamera vihkotyöskentelyn kuvaamista varten auttaa, mutta ei ole välttämätön.

Hinta 60 €/90 min (40 €/h)
Kesä-elokuun tunnit 51 €/90 min, (34 €/h)

Tiedustelut 044 943 4754 tai alla olevalla lomakkeella.

Katso myös nettisivuni: jarnontunnit.com

 

☎   044 943 4754


Teaching subjects:
Mathematics
Physics

Name:
Jarno Parviainen

Phone number:
044 943 4754

Gender:
Male

Age:
32 years

Type:
Tutor

Remote learning availability:
Yes

Hourly asking price:
40 EUR

Created:
May 7, 2021 15:23 (1 month ago)

Updated:
May 7, 2021 15:23 (1 month ago)

Views:
130 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
Mathematics tutors
Physics tutors
Tutors in Myllytulli
Tutors in Vaara
Tutors in Oulujoki
Tutors in Oulu
Tutors in Karjasilta
Tutors in Välivainio
Tutors in Raksila