Learn to knit / opettele neulomaan!

Otaniementie 12, 02150 Espoo, Suomi


Hei!

Haluatko oppia neulomaan, virkkaamaan, ompelemaan tai oppia useampia erilaisia tekstiilikäsityön tekniikoita? Parsiminen, kehräys, kirjonta, tupsujen teko ym. voisi olla kiinnostuksen kohteinasi?

Joskus on kiva opetella porukassa esimerkiksi työväenopiston kursseilla, mutta aina aikataulu ei anna periksi koko syksyn kestävän kurssin suorittamiseen tai voi olla, että olet jäänyt aina jonoon, kun et päässyt ilmoittautumaan ajoissa.

Nyt sinulla on mahdollisuus oppia tekstiilikäsityön tekniikoita myös yksityisopetuksessa, sinulle sopivalla aikataululla ja rytmillä. Voidaan valita yksi tai useampi tekniikka. Suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä jokin käsityö projekti!

Olen 35v tekstiilityön opettaja ja olen opettanut eri ikäisiä oppilaita, niin alakouluikäisiä kuin aikuisia, jo vuosien ajan. Ymmärrän ja osaan opettaa myös oppimisvaikeudet ja vasenkätisyys huomioiden.

Opetus liven√§ Matinkyl√§ ja l√§hialueet tai online. Onlinetunnit 35‚ā¨/60min ja livetunnit 45-55‚ā¨/60min. Opetus mahdollinen my√∂s pienryhmille 2-3 oppilasta, jolloin onlinetunnit 20‚ā¨/60min/hl√∂ ja livetunnit 35‚ā¨/60min/hl√∂

Tekniikkakokeilutunteihin sisältyy välineet ja materiaalit sopimuksen mukaan. Omien työvälineiden ja materiaalien käyttö on sallittu. Voidaan myös hyödyntää kirjastojen työpajojen tiloja ja laitteita.

Ota yhteyttä, niin pohditaan olisiko minusta opettajaksesi :)

Briefly in English

Would you like to learn to sew, knit, crochet or maybe fix holes in your garments?

I'm a 35yo textile crafts teacher and it would be my pleasure to teach you textile crafts.

We can meet online (35‚ā¨/h) Or somewhere near Matinkyl√§ (Espoo) or Helsinki, live classes vary from 45‚ā¨ to 55‚ā¨/h depending on your need for borrowing tools/materials. 2-3person small groups are welcome too, so bring a friend with you! Group price varies from 20‚ā¨ to 35‚ā¨/60min/person.

Send me a message and let's see if we have a new crafts project planned for the autumn semester! :)


Teaching subjects:
Other subjects

Name:
Laura

Phone number:
-

Gender:
Female

Age:
35 years

Type:
Tutor

Remote learning availability:
Yes

Hourly asking price:
35 EUR

Created:
Monday, August 21, 2023 at 6:54 PM
(9 months ago)

Updated:
Sunday, October 29, 2023 at 10:48 AM
(6 months ago)

Views:
710 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
Other subject tutors
Tutors in Tapiola
Tutors in Otaniemi
Tutors in Kirkkonummi
Tutors in Kerte
Tutors in Helsinki
Tutors in Espoo
Tutors in Hagalund