Become a VIP!

As a VIP your profile will be get more visibility on the website. All VIP profiles will:

  • Show up on TOP of the search results together with other VIP profiles.
  • Show with bright RED COLOR to distinguish from other profiles.
  • Show with the wording "VIP".

30 days for 10 EUR!Language coach: Speaking English is fun goes online!

Turun keskusta, Skype


Moikka! Olen Minttu, pätevä ja inspiroiva paljon ulkomailla (Englanti, Australia, Indonesia, Portugali) asustellut englannin coach Turusta. Tarjoan yksityisopetusta ja coachausta oppilaan omien tarpeiden mukaan, tai englannin pienryhmiä suullisen englannin aktivointiin, vähintään 3 opiskelijaa. Tällä hetkellä opetus tapahtuu online-opetuksena. Tarjoan 30 min tai 45 min hauskoja inspiroivia keskustelu- ja kielen aktivointi tuokioita, sekä 60 min oppitunteja.

Tänä keväänä muutama yksityisoppilaani sai englannin yo-kirjoitukset nousemaan b ja c-tasolta aina pitkän englannin E:n ja lyhyen englannin L tuloksiin ihan muutamassa kuukaudessa. Sain iloisen puhelun, että kiitos niin niin paljon sinulle, en ikinä uskonut että unelmani opiskelupaikasta olisi mahdollista saavuttaa. Oppilaani pääsi opiskelemaan haluamaansa opiskelupaikkaan. Lisäksi moni oppilaani on saanut rohkaisua ja itsevarmuutta puhumiseen ihan jo parin opetuskerran jälkeen. Tämä on se syy, miksi haluan englantia opettaa, auttaa oppilaitani pääsemään tavoitteeseensa ja toteuttamaan unelmiaan.


Olen opettanut englantia ja toiminut kielicoachina aikuisopiskelijoille ja nuorille jo lähes kahdeksan vuoden ajan. Ennen valmistumistani aloitin työt Turun Työväenopistolla aikuisopetuksen parissa ja samalla toimin myös yksityisopettajana. Oppilaani ovat tulleet hyvin erilaisista taustoista. Olen mm. opettanut englantia lukiolaisille, peruskoululaisille, bisnesmiehille, ammattikoululaisille ja maahanmuuttajille. Omaan monipuolista opettajankokemusta ja minulla on erinomaiset valmiudet suunnitella ja toteuttaa opetusta eri taustoista tuleville englannin opiskelijoille. Oppilailtani, sekä kollegoiltani olen saanut erinomaista palautetta. Minulla on luontainen kyky motivoida ja inspiroida oppilaitani. Erityisosaamis-alueenani on suullinen kielitaito ja sanavaraston rikastuttaminen, sekä englannin ääntäminen (äänteet, sanapaino ja intonaatio). Olen positiivinen, kärsivällinen, hauska ja luova opettaja, sekä tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Minulle englannin opettaminen ei ole vain englannin opettamista. Toivon tuovani oppilailleni positiivisuutta ja iloa, niin että oppilaani odottavat että on taas enkun tunti! Englannin kieli on intohimoni. Käytän kieltä päivittäin ja päivitän omaa kielitaitoani jatkuvasti.

And a few words in English:

Hey you, this is Minttu! I am a qualified, inspiring well-travelled English teacher and a language coach from Turku. If you don’t speak Finnish, but would like to improve your spoken English skills (pronunciation, fluency etc. online) I offer individually-tailored lessons or small Teams study groups for minimum 3 students. If any of the above tickles your fancy, please go ahead and send me a message.

In addition to having the academic degree and qualifications, I truly enjoy spending time in multicultural environments. I also have a passion to continuously develop both myself and my teaching skills. To most, English is just a form of interaction and to the world, the current lingua franca, the mother tongue of business and communication. For me, English represents so much more; it is my true passion and hopefully a significant part of my future too.

I feel the most important task for me is to see the students having fun while learning English and I love to see my students trying their best and always a little bit more. To me, it is important that they also understand the importance and significance of learning English in today’s world.

My classes are fun and creative, yet planned pedagogically well with the target always being learning English in a fun and positive, encouraging and motivating way.

Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää ja räätälöidään juuri sinulle sopiva opetuspaketti.:)

 

☎   0505246993


Teaching subjects:
English

Name:
Minttu Nurmi

Phone number:
0505246993

Gender:
Female

Age:
34 years

Type:
Tutor

Remote learning availability:
Yes

Hourly asking price:
50 EUR

Created:
Thursday, May 2, 2019 at 4:17 PM
(4 years ago)

Updated:
Sunday, August 20, 2023 at 7:23 PM
(3 months ago)

Views:
8111 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
English tutors
Tutors in Turku
Tutors in Mäntymäki
Tutors in Kähäri
Tutors in Vätti
Tutors in Yliopistonmäki
Tutors in Lonttinen