Korutekniikoita, makramee-solmeilua ja punch needle-tuftausta Imatran seudulla ja etänä

Rasilantie 2, 56100 Ruokolahti, Finland


Olen kädentaitojen moniosaaja. Koulutukseltani olen kiviseppä/ korutaiteilija (kuvataiteilija, ylempi AMK) ja ammattiaineen opettaja AmO. Minulla on pitkä opettajakokemus kansalaisopistoista ja olen opettanut myös keskiasteella. Opetan niin aikuisia kuin lapsiakin. Ydinosaamistani ovat erilaiset käsityötekniikat erityisesti koruun liittyen, mutta repertuaariini kuuluu myös isommat makrameetyöt, tuftaus, ja virkkaus.

Opetustarjonta:
Ketjunpunontaa metallilenkeistä, viikinkikneule ym. punonnat ohuesta metallilangasta, koruja kierrätysmateriaaleista, helmikorutekniikat, hopea- ja metallisavitekniikat, polymeerimassatekniikat, makramee-solmeilu, tuftaus/punch needle, kankaan värjäys, ja virkkaus.

Yksityistunteja tai pienryhmille. Opetusta etänä tai asiakkaan luona Etelä-Karjalan alueella, tarvittaessa matkustan kurssin pitoon myös kauemmaksikin.

Tunnit suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toiveisiin ja osaamiseen perustuen joko yksittäistunteina, tai kurssimuotoisesti useamman tunnin aihekokonaisuuksina. Voit olla täysin aloittelija tai taidoissasi jo edistynyt.

Tarjoan kannustavan ilmapiirin, jossa opastan rauhallisesti ja pitkäjänteisesti, ja jossa virheiden tekemistä ei tarvitse hävetä. Kannustan luovaan ajatteluun ja itseilmaisuun. Tunneilla perehdytään tekniikan lisäksi aina aiheesta riippuen niin materiaaleihin kuin tarvittaviin työvälineisiinkin työturvallisuutta unohtamatta.

Käsityön ilosanoma on se, että oppia voi kuka tahansa!








Teaching subjects:
Arts

Name:
Anu Ppeippo

Phone number:
-

Gender:
Female

Age:
48 years

Type:
Tutor

Remote learning availability:
Yes

Hourly asking price:
42 EUR

Created:
Tuesday, July 26, 2022 at 4:44 PM
(1 year ago)

Updated:
Friday, July 14, 2023 at 2:09 PM
(9 months ago)

Views:
1491 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
Arts tutors
Tutors in Ruokolahti