Kokenut englannin opettaja tarjoaa yksityisopetusta pääkaupunkiseudulla

Fredrikinkatu 63c, 00100 Helsinki, Finland


Hei!
Olen kokenut englannin opettaja sekä oppikirjailija pääkaupunkiseudulta. Olen toiminut opetustehtävissä, niin englannin opettajana kuin erityisopettajana, kahdeksan vuotta. Opetuskokemusta on karttunut aikuiskoulutuksen puolella, ammattikoulussa, peruskouluissa, sekä kansainvälisessä koulussa Balilla.

Yksityisopettajana olen toiminut nyt kuusi vuotta ja nautin yksityisopetuksesta suunnattomasti, sillä se tarjoaa mahdollisuuden ohjata oppilasta hänen henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Usein saamme aikaan myös hyvin mielenkiintoisia keskusteluhetkiä arkipäivän asioista!

Englannin yksityisopetus on tehokas sekä hyödyllinen tapa edetä englannin opiskeluissa. Räätälöin materiaalit sekä tunnit juuri sinulle sopivaksi ja opetus etenee sinun omalla tahdilla, ilman ryhmän painetta. Etsit sitten kieliopin kertausta, keskustelutaitojen harjoittelua, tai vaikka valmennusta yleisiin kielitutkintoihin tai ylioppilaskokeisiin, yksityisopetuksessa pystymme keskittymään juuri niihin sinun henkilökohtaisiin tarpeisiin.

Tarjoan myös ylioppilaskokeisiin tähtäävää englannin opetusta, joka pohjautuu myös oppimisstartegia-/tekniikkaopetukseen. Erityisopettajana olen erikoistunut tähän.

Lisätietoja minusta löytää kotisivuiltani: www.sannasaarinen.com

 

☎   0503026671Teaching subjects:
English

Name:
Sanna

Phone number:
0503026671

Gender:
Female

Age:
33 years

Type:
Tutor

Hourly asking price:
50 EUR

Created:
May 25, 2020 12:50 (1 month ago)

Updated:
May 26, 2020 05:28 (1 month ago)

Views:
149 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
English tutors
Tutors in Lapinlahti
Tutors in Kerte
Tutors in Kamppi
Tutors in Helsinki
Tutors in Etu-Töölö
Tutors in Espoo
Tutors in Tarvo
Tutors in Ruoholahti
Tutors in Kaisaniemi