Huilunsoiton opetusta

Runeberginkatu 38, 00260 Helsinki, Suomi


Hei!

Olen Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikin maisteri, pääaineenani klassisen musiikin instrumenttiopinnot/huilu. Olen suorittanut Sibelius-Akatemiassa myös opettajan pedagogiset opinnot. Huilistina olen soittanut mm. Radion Sinfoniaorkesterissa, Helsingin Kaupunginorkesterissa sekä Suomen Kansallisoopperan orkesterissa sekä toiminut aktiivisesti freelance-muusikkona erilaisissa kamarimusiikkikokoonpanoissa keikkaillen niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa.

Minulla on opetuskokemusta jo seitsemän vuoden ajalta niin musiikkiopistoista kuin yksityisopetuksestakin. Olen opettanut sekä lapsia että aikuisia. Opetuksessani on keskeistä jokaisen oppilaan yksilöllinen huomioiminen. Opetus perustuu oppilaan omille tavoitteille ja mielenkiinnonkohteille. Voin opettaa myös muita tyylilajeja kuin klassista.

Opetuksen hinta on 35€/45 min. Myös 30 tai 60 min. soittotunnit ovat mahdollisia. Opetuksen kielenä suomi tai englanti. Ota yhteyttä, niin kerron lisää! Sähköpostini on [email protected]

Hi!

I'm a Finnish flutist and I was graduated from the Sibelius Academy in the flute performance. I have also completed the pedagogy studies in the Academy. As a flutist I have played in the Finnish Radio Symphony Orchestra, Helsinki Philharmonic Orchestra and the Finnish National Opera Orchestra and also have been working as a freelance flutist in Finland and in other European countries.

I have teaching experience for seven years in music schools and private lessons. As a teacher my main focus is on considering every students personal goals and interests. I can teach also other genres than classical music.

The price is 35€/45 min. Also 30 or 60 min. lessons are possible. I can teach either in Finnish or in English.

Please contact me for the further information! My e-mail is [email protected]
Teaching subjects:
Music

Name:
Martta Jämsä

Phone number:
-

Gender:
Female

Age:
26 years

Type:
Tutor

Hourly asking price:
35 EUR

Created:
February 1, 2020 21:18 (19 days ago)

Updated:
February 1, 2020 21:18 (19 days ago)

Views:
194 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
Music tutors
Tutors in Taka-Töölö
Tutors in Lapinlahti
Tutors in Kerte
Tutors in Helsinki
Tutors in Etu-Töölö
Tutors in Espoo
Tutors in Tarvo
Tutors in Ruoholahti