Englanninkielen yksityisopetusta

Fredikanterassi 3B, 00520 Helsinki, Suomi


Moi.

Olen 38v. asiantuntijaorganisaatiossa johtotehtävässä työskentelevä perheenisä. Asun Helsingin Pasilassa. Koulutukseltani olen KTM.

Työurani olen tehnyt liki täysin suomenkielisissä tehtävissä, joten arki ei ole vuosiin sisältänyt aktiivista englannin kielen harjoittamista - taidot ruostuu ja siksi haluan aloittaa henkilökohtaisen opintomatkan. Haen pitkäaikaista englanninkielen opettajaa.

Haluan kytkeä opiskelun osaksi arkea ja siksi toivon opiskelukokonaisuuden koostuvan pienistä paloista. Esim. sanaston viikoittainen opettelu appin kautta, artikkelin itsenäinen lukeminen ja siitä keskustelu kävelylenkin aikana Helsingissä, viikoittainen sähköpostittelu tms. - opiskelu pieninä ja säännöllisinä paloina osana jokaista viikkoa, pitkäjänteisesti.

Toivon opettajaltani kokemusta henkilökohtaisten oppimiskokonaisuuksien suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Hyviä vuorovaikutustaitoja. Halua ja mahdollisuutta pitää opetushetkiä virka-ajan ulkopuolella, joskus ehkä viikonloppuisin? Positiivista ja kannustavaa asennetta.

Todella tärkeä valintakriteeri on ”hyvä tyyppi”, sillä uskon, että hyvien oppimistulosten näkökulmasta henkilökemioiden on tärkeää mätsätä. Näin todettuna, haluan keskustella potentiaalisten opettajien kanssa ennen aloitusta - minun toiveet ja reunaehdot, sinun toiveet, reunaehdot ja ajatuksesi oppimispolustani.

Jos koet, että yllä oleva on sinulle mahdollinen ja mielenkiintoinen ”haaste”, ota ihmeessä yhteyttä. Jutellaan asiasta tarkemmin.

t. JP

 

☎   0407761682
Teaching subjects:
English

Name:
Juha-Pekka

Phone number:
0407761682

Gender:
Male

Age:
38 years

Type:
Student

Hourly asking price:
15 EUR

Created:
November 28, 2020 14:41 (1 month ago)

Updated:
November 29, 2020 10:50 (1 month ago)

Views:
188 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Students
English students
Students in Pasila
Students in Kerte
Students in Helsinki
Students in Espoo
Students in Böle