Biologian, kemian ja fysiikan opetusta kannustavalta opettajalta

Vatselankatu 3, 20500 Turku, Suomi


Hei!

Haluatko oppia fysiikkaa, kemiaa ja/tai biologiaa kannustavan opettajan kanssa, joka tsemppaa oppimaan ja auttaa hoksaamaan kuinka asiat toimivat? Haluan tarjota oppijalle onnistumisen tunteita ja ahaa -elämyksiä. :) Oppiminen voi olla kivaa, kun asiat jaksetaan opettaa perusteellisesti ja selkeästi huomioiden oppijan lähtötaso. Vaikka matkaa tavoitetasoon vielä olisi, kannattaa opiskelu rohkeasti aloittaa. Onnistumisen tunteet kannustavat jatkamaan ja maaliviiva alkaa lähestyä.

Voin auttaa sinua oppimaan peruskoulun ja lukion oppimäärään kuuluvia asioita biologiasta, kemiasta ja fysiikasta. Näiden lisäksi voin auttaa sinua myös peruskoulussa ja lukiossa vaadittavan kyseisiin oppiaineisiin liittyvän korkeintaan lukiotason matematiikan kanssa. Voit olla peruskoulussa, ammattioppilaitoksessa, lukiossa, hakeutumassa korkeakouluun tai yliopistoon taikka vain kiinnostunut oppimaan ilman sen selkeämpää tavoitetta. :)

Olen molekyylibiotieteiden kandidaattiopiskelija Helsingin yliopistosta ja suurin osa koulutukseen kuuluvasta teoreettisesta osasta on jo suoritettuna. Opiskelen yliopistolla biologiaa ja kemiaa sekä aiemmin sivuaineena fysiikkaa.

Voin opettaa lähiopetuksena Turun alueella ja nyt myös etäopetuksena, jolloin paikkakunnalla ei ole väliä.


Laita minulle rohkeasti sähköpostia ja kerro millaisissa asioissa kokisit kaipaavasi apua ja otetaan oppiaineet haltuun!


Teaching subjects:
Physics
Chemistry
Biology

Name:
MolekyyliMika

Phone number:
-

Gender:
Male

Age:
35 years

Type:
Tutor

Hourly asking price:
25 EUR

Created:
August 18, 2020 11:11 (1 month ago)

Updated:
September 8, 2020 09:21 (18 days ago)

Views:
343 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
Physics tutors
Chemistry tutors
Biology tutors
Tutors in Vatsela
Tutors in Turku
Tutors in Mäntymäki
Tutors in Kaarina
Tutors in Kastu
Tutors in Koroinen
Tutors in Räntämäki
Tutors in Kurjenmäki
Tutors in Ylioppilaskylä