Apua matematiikkaan!

Fabianinkatu 30, 00100 Helsinki, Suomi


Tarvitsetko apua matematiikan oppimisessa tai kokeisiin lukemisessa? Lähestyvätkö ylioppilaskirjoituksesi ja tarvitsisit apua matematiikan oppimiseen?

Tarjoan matematiikan opetusta kaikentasoisille yläkoululaisille ja lukiolaisille Helsingin alueella. Pyrin opettamaan oppilaan ajattelemaan itse ja uskomaan itseensä matematiikan opiskelijana. Laadukkaan matematiikan opetuksen lisäksi saat mukaasi uusia opiskelutekniikoita ja lukuvinkkejä, jotka auttavat sinua jatkossakin!

Uskon siihen, ettei matematiikan osaaminen riipu lahjakkuudesta, vaan oikeanlaisista oppimistekniikoista ja motivaatiosta. Opetan ajattelemaan, en muistamaan ulkoa. Matematiikan opiskelemisen kuuluu olla täynnä oivalluksen iloa, ja sen saavuttamiseen haluan oppilaitani auttaa!

Opiskelen nyt neljättä vuotta matematiikan opettajaksi Helsingin yliopistossa. Toinen opetettava aineeni on käsityö, ja olen tehnyt opintoja myös Yleisestä- ja aikuiskasvatustieteestä. Minua kiehtookin erityisesti toiminnallinen matematiikan opetus, ja näen, että käsityön opetuksen tulevaisuudessa olisi mahdollisuus myös sille!

Tänä keväänä olen pitänyt opetuksia myös etänä Zoomin ja Teamsin kautta, ja olemme olleet siihen niin oppilaiden kuin opettajankin puolesta tyytyväisiä. Tarvittaessa siis etäopetuskin onnistuu!

Kysy rohkeasti sinulle sopivasta diilistä, kerron mielelläni itsestäni ja opetuksestani lisää!

 

☎   0405338860


Teaching subjects:
Mathematics

Name:
Riina Hiltunen

Phone number:
0405338860

Gender:
Female

Age:
22 years

Type:
Tutor

Hourly asking price:
50 EUR

Created:
June 16, 2020 16:42 (28 days ago)

Views:
201 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
Mathematics tutors
Tutors in Kluuvi
Tutors in Kerte
Tutors in Helsinki
Tutors in Tarvo
Tutors in Kaisaniemi
Tutors in Merihaka
Tutors in Hagnäs