Biologian tukiopetusta / valmennusta

Kyyhkysmäki 5, 02650 Espoo, Suomi


Hei!

Takkuaako biologian kurssit, treenaatko biologian yo-kirjoituksiin vai tähtäätkö yliopistoon lukemaan biologiaa? Vai harjoitteletko kenties lääkiksen pääsykokeeseen, ja tarvitsisit apua biologian oppimäärän kanssa?

Tarjolla opiskelijalähtöistä ja ammattitaitoista biologian valmennusta opintotaipaleen eri vaiheisiin. Olen ammatiltani biologian opettaja, ja työskennellyt yli 5 vuotta opetustehtävissä lukiossa ja lääkiksen pääsykoevalmennuksessa. Räätälöin opetuksen osaamistasosi, tavoitteesi ja käytössä olevien resurssien mukaisesti. Voit hyödyntää mitä tahansa oppimateriaalia opiskelussa. Opetus onnistuu lähiopetuksena tai etäopetuksena toiveidesi mukaan. Opetusajat ilta- ja viikonloppupainotteisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä! Kerro vähän itsestäsi, tavoitteistasi ja toiveistasi opetuksen suhteen, niin päästään alkuun. Tuntihinta on yksittäisiin opetuskertoihin (60 min / 1-2 aihetta), sisältäen opetuksen suunnittelun ja mahdollisesti materiaalien laatimisen. Mikäli toivot pitkäjänteisempää valmennusta, voidaan paketin hinnasta sopia erikseen.
Oppiaineet:
Biologia

Nimi:
Salla Lohi

Puhelinnumero:
-

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
31 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
50 EUR

Lisätty:
marraskuu 15, 2021 10:45 (21 päivää sitten)

Ilmoitus katsottu:
125 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Biologian opettajat
Opettajat Pohjoiskylä
Opettajat Leppävaara
Opettajat Kirkkonummi
Opettajat Kerte
Opettajat Helsinki
Opettajat Vallikallio
Opettajat Espoo
Opettajat Uusmäki
Opettajat Lintuvaara
Opettajat Tarvo