Biologian tai englannin opetusta Jyväskylässä tai Helsingissä: Räätälöityä opetusta sinun tarpeisiisi

40100


Hei! Tarjoan yksityisopetusta Jyväskylässä tai Helsingissä biologian eri osa-alueista. Olen juuri suorittanut luonnontieteiden kandidaatin tutkinnon ympäristö- ja biotieteiltä. Minulla on muutaman kuukauden kokemus biologian sijaisopettajan tehtävistä lukiossa. Omaan syvän ymmärryksen biologian eri osa-alueista, kuten anatomiasta, solubiologiasta, genetiikasta ja evoluutiobiologiasta. Olen opettanut myös IB lukiossa, joten englanniksi opettaminen onnistuu aivan yhtä luontevasti. Lisäksi olen suorittanut YKI Kielitutkinnon englannin kielestä ylimmällä tasolla, jonka lisäksi opiskelen kansainvälisessä maisteriohjelmassa Jyväskylän yliopistossa, joten voin tarjota myös englannin kielen opettamista.

Olen huomaavainen ja kärsivällinen opettaja, jolle opettaminen on intohimo. Pyrin opetuksessa käyttämään erilaisia opetusmenetelmiä, jotka auttavat oppilaita ymmärtämään ja muistamaan opittavaa paremmin. Räätälöin opetusta oppilaan tarpeiden mukaan, jotta jokainen oppilas saa tarvitsemansa tuen ja oppii parhaalla mahdollisella tavalla. Etäopetus on myös mahdollista. Lähiopetuksessa ensisijaisesti varaan yliopiston kirjastolta luokkahuoneen, jossa voimme rauhassa keskittyä. Muussa taupauksessa, voidaan tavata myös opetettavan luona.

Jos olet kiinnostunut yksityisopetuksesta biologiassa tai englannissa, ota rohkeasti yhteyttä ja kerron mielelläni lisää!

 

☎   0404126294


Oppiaineet:
Englanti
Biologia

Nimi:
Julius Hovikoski

Puhelinnumero:
0404126294

Sukupuoli:
Mies

Ikä:
27 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
30 EUR

Lisätty:
torstai 20. huhtikuuta 2023 klo 16.45
(1 vuosi sitten)

Päivitetty:
lauantai 20. heinäkuuta 2024 klo 22.53
(3 päivää sitten)

Ilmoitus katsottu:
2754 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Englannin opettajat
Biologian opettajat
Opettajat Viitaniemi
Opettajat Tikka
Opettajat Muurame
Opettajat Laukaa
Opettajat Jyväskylä