Apua matematiikkaan!

Fabianinkatu 30, 00100 Helsinki, Suomi


Tarvitsetko apua matematiikan oppimisessa tai kokeisiin lukemisessa? Lähestyvätkö ylioppilaskirjoituksesi ja tarvitsisit apua matematiikan oppimiseen?

Tarjoan matematiikan opetusta kaikentasoisille yläkoululaisille ja lukiolaisille Helsingin alueella. Pyrin opettamaan oppilaan ajattelemaan itse ja uskomaan itseensä matematiikan opiskelijana. Laadukkaan matematiikan opetuksen lisäksi saat mukaasi uusia opiskelutekniikoita ja lukuvinkkejä, jotka auttavat sinua jatkossakin!

Uskon siihen, ettei matematiikan osaaminen riipu lahjakkuudesta, vaan oikeanlaisista oppimistekniikoista ja motivaatiosta. Opetan ajattelemaan, en muistamaan ulkoa. Matematiikan opiskelemisen kuuluu olla täynnä oivalluksen iloa, ja sen saavuttamiseen haluan oppilaitani auttaa!

Opiskelen nyt neljättä vuotta matematiikan opettajaksi Helsingin yliopistossa. Toinen opetettava aineeni on käsityö, ja olen tehnyt opintoja myös Yleisestä- ja aikuiskasvatustieteestä. Minua kiehtookin erityisesti toiminnallinen matematiikan opetus, ja näen, että käsityön opetuksen tulevaisuudessa olisi mahdollisuus myös sille!

Tänä keväänä olen pitänyt opetuksia myös etänä Zoomin ja Teamsin kautta, ja olemme olleet siihen niin oppilaiden kuin opettajankin puolesta tyytyväisiä. Tarvittaessa siis etäopetuskin onnistuu!

Kysy rohkeasti sinulle sopivasta diilistä, kerron mielelläni itsestäni ja opetuksestani lisää!

 

☎   0405338860


Oppiaineet:
Matematiikka

Nimi:
Riina Hiltunen

Puhelinnumero:
0405338860

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
22 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Tuntihintapyyntö:
50 EUR

Lisätty:
kesäkuu 16, 2020 16:42 (8 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
1237 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Matematiikan opettajat
Opettajat Kluuvi
Opettajat Kerte
Opettajat Helsinki
Opettajat Tarvo
Opettajat Kaisaniemi
Opettajat Merihaka
Opettajat Hagnäs