VIP Ammattitaidolla matematiikkaa ja tilastotiedettä.

Alberganesplanadi 2, 02600 Espoo, Suomi


Hei,

Olen valmistunut Helsingin yliopistosta filosofian maisteriksi erinomaisin arvosanoin pääaineena matematiikka ja sivuaineena tilastotiede. Minulla on useamman vuoden kokemus yksityisopettajana ja oppilaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä opetukseeni.

Tarjoan opetusta etänä Teamsin, Zoomin, Google Meetin, Skypen ja Whatsappin kautta.

Pystyn auttamaan sinua tehokkaasti matematiikan ja tilastotieteen tehtävissä olet sitten ala-astelainen, yläastelainen, lukiolainen/abiturientti, yo-kokeisiin tai pääsykokeisiin valmistautuva, tai aikuisopiskelija/korkeakouluopiskelija.

Halutessasi voit lähettää minulle tehtäviä, lasken niihin malliratkaisut ja lähetän sinulle takaisin PDF-tiedostona. Toisaalta voit lähettää minulle ratkaisemasi tehtävät, tarkastan ne, ja lähetän ne sinulle tarkistettuna ja palautteen kera takaisin.

Jos tarvitset apua matematiikan ja tilastotieteen ohjelmistojen tai ohjelmointikielien parissa, voin auttaa sinua niistä seuraavissa:

R, Matlab, Mathematica, Excel ja Python.

Lopuksi erään oppilaani tuore suositus:

"Peruskoulupohjalta yhdessä syksyssä ekonomian maisteriopintojen matematiikka haltuun!?! Täysin mahdollista Pekan kanssa!

Olen jo lähes viisikymppinen aikuisopiskelija, ja tulin maisteriohjelmaan ammattikorkeakoulun kautta. En siis ole käynyt lukiota lainkaan. Otin Pekkaan yhteyttä syksyllä, kun tajusin, etten mitenkään selviä matematiikasta ilman ulkopuolista apua. Lähtötilanteessa en osannut ratkaista esimerkiksi toisen asteen yhtälöä, tai ollut kuullutkaan derivoinnista tai integroinnista. Teimme tiivistä yhteistyötä kolmisen kuukautta, erittäin hyvin tuloksin. En pelkästään suorittanut kolmea matematiikan kurssia (2 kandi- ja yksi maisteritason), vaan myös ymmärsin mitä olimme opiskelemassa.

Erityiskiitoksen Pekka ansaitsee kyvystään suhteuttaa opetus lähtötason mukaan. Hän valmistautui tunteihin hyvin, sitoutui tavoitteisiin kanssani, ja oli todella kärsivällinen, vaikka en heti ymmärtänyt kaikkea. Suosittelen lämpimästi!"

-Anu Tiikkainen, Vieremä

 

☎   0442774534

Oppiaineet:
Matematiikka
Fysiikka
Kemia
Tilastotiede
Taloustiede
Tietotekniikka

Nimi:
Pekka Koskenkorva

Puhelinnumero:
0442774534

Sukupuoli:
Mies

Ikä:
41 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
25 EUR

Lisätty:
elokuu 11, 2022 15:17 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty:
tammikuu 22, 2023 15:53 (5 päivää sitten)

VIP-näkyvyys erääntyy:
huhtikuu 16, 2023 15:39 (2 kuukauden päästä)

Ilmoitus katsottu:
1459 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Matematiikan opettajat
Fysiikan opettajat
Kemian opettajat
Tilastotieteen opettajat
Taloustieteen opettajat
Tietotekniikan opettajat
Opettajat Pohjoiskylä
Opettajat Leppävaara
Opettajat Leinovaara
Opettajat Laajalahti
Opettajat Kirkkonummi
Opettajat Kerte
Opettajat Helsinki
Opettajat Vallikallio
Opettajat Espoo